SPØRSMÅL & SVAR

SPØRSMÅL & SVAR

Gå på fanen Hjem

Velg Nettkurs eller lokalt kurs, alt etter hva du ønsker å gå på

Velg det kurset som passer for deg (forklaring om kurset finner du ved å klikke på det)

Klikk på kjøp

Legg inn ønsket oppstartsuke, epost, mobil og adresse

Gå til betaling

Gå til fanen: Min konto

Der finner du abonnementet som er aktivt

Klikk feltet: «vis»

Klikk på avslutt abonnement.

Kursene har ingen bindingstid.

Hvis du velger å avslutte kurset midt i en måned du har betalt for, får du ikke pengene igjen for den påbegynte måneden.

Hvis du glemmer å avslutte abonnementet før neste trekk, får du ikke pengene tilbakebetalt.

Når du melder deg på kurset, opprettes det et abonnement med fast månedlig trekk. Det varer helt til du velger å stoppe abonnementet.

Du kan selv stoppe abonnementet ved å gå inn på fanen: Min konto.

Hver søndag får du en mail fra meg med spørsmål til neste ukes rapportering. Hvis du skal veie deg og rapportere på onsdager, registrerer du inn vekt og mål i Diett.no på onsdager. Etterpå svarer du på mailen og sender rapporten til meg.

Du får svar fra meg enten samme dag eller i løpet av neste dag.

Diett.no er et bra registreringssystem hvor du kan registrere mat og trening, vekt og mål. Det har også en kurslederfunksjon som gjør at jeg kan gå inn og se hva du har spist og trent, om du har riktig kostholdsammensetning.

I tillegg kan jeg se vektloggen.

Diett.no kan brukes på pc og har egen app som heter Diett.no

Da sender du meg en mail til nettkurs@lettogstabil.no som jeg vil svare på så fort jeg har mulighet.

Du må være fyllt 18 år og ha en BMI over 20.

Kurset passer for deg som vil gjøre noe med livsstilen og komme deg ned til trivselsvekt. Det betyr ikke noe hvor mye eller hvor lite du skal ta av. Noen vil ta av 5 kg og noen vil ta av 50+. Kurset passer for begge. Begge har mål om å bli lettere og nå målet sitt.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg!