VEKTREDUKSJON

VEKTREDUKSJON

Hilde Nilssen

Hilde Nilssen

Gründer/ Slankecoach / Personlig trener

  • Kursene til Hilde

  • Kurslokaler

  • Om Hilde

Er du lei av å være på en evig slankekur, og blir frustrert over at vekten sniker seg på igjen gang på gang?
Det er iallfall jeg, og etter flere år i de baner, har jeg klart å være mer stabil. Det vil jeg hjelpe deg også med uten å kutte ut alt du liker å spise og drikke, for da ryker man fort på en smell.

Jeg har slitt med egen vekt siden ungdommen, og prøvd alle mulige slankekurer. Alt fra å ikke spise, til pulver, lavkarbo og you name it. Det eneste som har fungert for meg, er å spise vanlig mat i riktige mengder. Mat du får servert på besøk, på restauranter og som familien spiser. Det nytter som regel ikke i lengden å lage egen mat til deg. Det blir for komplisert og for mye jobb i en travel hverdag.

I 2000 gikk jeg ned 13 kg. Det var første gang jeg klarte å gå ned så mye ved å spise vanlig mat, uten å sulte meg. Følelsen av å gå ned og føle seg mett samtidig var helt nytt for meg, og det var da jeg forstå at dette kan jeg få til. Slik kunne jeg leve alltid, men det var ikke så lett må jeg innrømme.  De gamle vanen lå og fristet i svake øyeblikk, og vekten gikk opp og ned en del år etter det. Helt til jeg forsto at jeg måtte ha mer fokus på vanene mine, og hvordan jeg skulle balansere inntak og uttak med det livet jeg ønsket å leve. Dette vil jeg lære deg også!

Jeg har jobbet som kostveileder og trener siden 2004, og i 2012 startet jeg Lett & Stabil.

Jeg er opptatt av å tilpasse måten man går ned i vekt til hver enkelt. Noen elsker å telle kalorier, andre vil følge en kostholdsplan helt slavisk, noen ønsker å registrere i en app, mens andre vil bare spise litt mindre av det de pleier. Det viktigste er å spise mindre enn kroppen trenger over tid. Går du i sirkel og lite vektnedgang, gjør jeg noen endringer i planen og ser om kroppen responderer bedre på det.

Jeg bor på Bryne, jeg har samboer, to barn og barnebarn. Det å ha familien rundt meg, invitere til god mat og hygge betyr mye for meg. Jeg er veldig sosial og trenger en stor dose med venner og sosiale happeninger. Det å kose seg med litt god mat og bobler innimellom øker livskvaliteten. For å holde vekten stabil må jeg balansere inntak og uttak og det gjøre jeg med å være aktiv i form av jogging, fjellturer, vanlige  gåturer, sykkelturer og styrketrening. Jeg har tro på allsidig og variert trening for å unngå å bli lei, og lettere få en aktiv livsstil. Det er også viktig for meg å roe helt ned ved lese, stikke, se på serier eller bake litt.

For å lykkes med varig vektnedgang, må du fortsette med de gode vanene som du innarbeider på kurs. Jobbe med å balansere inntak og uttak, ved blant annet å være aktiv.

Jeg hjelper deg ned i vekt og stabilisere ved å gjøre små varige endringer i vanene dine.

Mottoet mitt er: Litt av alt, men ikke alltid!